KADROMUZ

SEMİHA ÖZCAN - OKUL MÜDÜRÜ

İlkokul eğitimini  Bursa Atıcılar İlkokulu´nda , ortaokul-lise eğitimini İnegöl Kız Meslek Liesesi´nde tamamladı.Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Kız Sanat Eğitimi Yüksek Okulu  Ev Ekonomisi Anabilim Dalı Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümünden mezun oldu.İlçemiz Altıeylül, Şükrünailipaşa , Cerrah İlkokulları´nda vekil öğretmenlik görevlerinde bulundu.1991 yılında göreve başladı.Doğu hizmetini tamamladı.1994-1996 yıllarında lisans tamamladı.İlçemiz Dumlupınar ilkokulu´nun ilk anasınıfını kurdu.İlçemizin ilk müstakil anaokulu olan İshakpaşa Anaokulu  ve daha sonra açılan Zübeyde Hanım Anaokulu´nun kurucu müdürlüğünü yaptı.30/06/2016 tarihinde okulumuz Fikriye Koşarer Anaokulunda görevine başladı.